Vorige slide
Volgende slide

Hapjes aan huis in Tilburg

Bent u op zoek naar hapjes aan huis in omgeving Tilburg? Of het nu gaat om een baby shower, vrijgezellenfeest, bedrijfslunch/diner, meiden weekend, of gewoon een gezellig samenzijn, bij Col’s Kitchen kunt u een complete catering aan huis bestellen voor elke gelegenheid! Ontdek onze heerlijke boxen met gerechtjes, perfect voor een borrel, high-tea, brunch of diner.

Luxe borrelplanken aan huis

Bij Col’s Kitchen staan we bekend om onze smaakvolle boxen en borrelplanken die volledig aanpasbaar zijn op basis van uw wensen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een breed assortiment aan lekkernijen, zowel warm als koud. Van diverse kazen, vleeswaren, fruit en groenten tot quiches, wraps, nacho’s en nog veel meer.  Er is voor ieder wat wils! Bovendien houden we rekening met dieetwensen en allergieën, zodat we samen een menu kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw borrel of feest.

Diner aan huis

Col’s Kitchen staat niet alleen bekend om hapjes aan huis in Tilburg, maar ook om de mogelijkheid om uw culinaire avonden te vereenvoudigen met onze dinerboxen. Wanneer u een gezellige avond met vrienden of familie organiseert en liever niet uren in de keuken staat, biedt Col’s Kitchen de oplossing. Wij verzorgen op maat gemaakte 2, 3, 4 en 5 gangen dinerboxen, zodat u zonder stress kunt genieten van uw gezelschap. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal gekozen gangen. Een smakelijk 3-gangen diner is al te bestellen vanaf €32,- per persoon. 

Genieten binnen een handomdraai

Geniet van zorgeloze hapjes aan huis geleverd in Tilburg! Wanneer u een borrelplank bij ons bestelt, wordt deze moeiteloos bij u thuis bezorgd. De door u gekozen warme en koude hapjes worden in één pakket geleverd, waarbij de warme hapjes in ovenbestendige bakjes zitten. Na de levering hoeft u alleen nog maar de hapjes op te warmen volgens de bijgeleverde instructies. Binnen een handomdraai kunt u genieten van een uitgebreid assortiment aan eten, zonder uren in de keuken te hoeven staan.

Milieubewust en duurzaam

Col’s Kitchen zet zich niet alleen in voor heerlijke hapjes aan huis en catering aan huis in Tilburg, maar ook voor een verantwoorde aanpak die de lokale gemeenschap en het milieu ten goede komt. We kiezen bewust voor lokale en seizoensgebonden producten, wat niet alleen de versheid van onze gerechten waarborgt, maar ook lokale boeren en producenten ondersteunt. Wanneer u kiest voor onze hapjes aan huis, draagt u indirect bij aan het ondersteunen van lokale boeren en het verminderen van de milieu-impact.

Geniet van de luxe van hapjes aan huis, waarbij we met zorg en aandacht elk gerecht bereiden. Onze catering aan huis service maakt het organiseren van borrels en feesten gemakkelijk en stressvrij. Laat ons weten welke culinaire wensen u heeft, en wij zorgen ervoor dat de smaakvolle creaties bij u thuis worden bezorgd.

Ontdek de veelzijdigheid van catering aan huis in Tilburg en neem contact met ons op of bel naar: 06-23630969