Previous slide
Next slide

over

Col's Kitchen

Hi, mijn naam is Colette en ik heb een onwijs grote passie voor koken en eten!

Ik woon al een paar jaar met veel plezier in Tilburg, samen met mijn vriend Bart.  Koken is mij in het bourgondische Zuid-Limburg met de paplepel ingegoten en heeft me doen beseffen dat ik dit ook het allerleukste vind om te doen.
Daarom ben ik naast mijn voormalige werk in een chemisch laboratorium een koksopleiding gaan volgen, en heb ik de stap gezet naar een eigen onderneming.

Mede omdat ik een groot gebrek zie aan verse afhaal/bezorg maaltijden en goede catering kwam ik op het idee om Col's Kitchen te starten.

Goed voor ons en onze omgeving

Col’s kitchen probeert zo goed als mogelijk een positieve bijdrage te leveren aan onze omgeving. Ik kook zo veel mogelijk met lokale en seizoensgebonden producten. En ons verpakkingsmateriaal is grotendeels biologisch geproduceerd.