Vorige slide
Volgende slide

Bij het organiseren van een feest of borrel komt veel kijken, dit kan soms zorgen voor enige ongewenste stress. Kies daarom voor het laten leveren van catering! Col’s Kitchen is uw culinaire partner voor catering aan huis in Tilburg. Wij zijn gepassioneerd over het verzorgen van catering voor borrels, verjaardagen, feestjes of gewoon een leuke avond met familie of vrienden. Elke hapjesschaal is uniek en gemaakt van verse, lokale en seizoensgebonden producten. Laat ons daarom helpen met het organiseren van een stressvrije borrel of feest, en verwen uw gasten met een heerlijke borrelplank aan huis geleverd in Tilburg!

Complete catering aan huis in Tilburg 

Bij Col’s Kitchen staan we bekend om onze heerlijke hapjes schalen. Deze hapjes schalen zijn volledig aanpasbaar en worden gemaakt op basis van uw wensen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een breed assortiment aan lekkernijen, zowel warm als koud. Denk hierbij aan verschillende soorten kazen, vlees, fruit, groenten, quiches, wraps en nacho’s. Kortom, er zit voor iedereen iets lekkers tussen! Daarnaast houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Samen zullen we een heerlijk menu samenstellen die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van uw borrel of feest! 

Zorgeloos hapjes aan huis geleverd in Tilburg

Wanneer u een hapjesschaal bij ons besteld voor uw feest of borrel, wordt deze zorgeloos aan huis geleverd. De zelf uitgekozen warme en koude hapjes zullen in één pakket geleverd worden, waarbij de warme hapjes in ovenbestendige bakjes zullen zitten. Het enige wat u nog hoeft te doen na de levering is het opwarmen van deze hapjes in de oven aan de hand van de bijgeleverde instructies. Daarna kunt u de rest van de borreltafel opmaken en serveren. Binnen 10 minuten zult u dus kunnen genieten van een uitgebreid assortiment aan eten zonder daarvoor uren in de keuken te hoeven staan!

Duurzaam en milieubewust cateringbedrijf 

Bij Col’s Kitchen zetten we ons in voor een positieve impact op onze geliefde gemeenschap in Tilburg. Dit doen we door gebruik te maken van lokale en seizoensgebonden producten en ingrediënten in onze gerechten. Hierdoor kunnen we niet alleen de versheid van onze maaltijden garanderen, maar ook lokale boeren en producenten ondersteunen. Daarnaast dragen we bij aan milieubewustzijn door gebruik te maken van biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen, waarmee we onze afvalproductie verminderen en streven naar een duurzame toekomst. Wanneer u bij ons dus catering aan huis besteld in Tilburg, draagt u ook bij aan de samenleving en het milieu!

Eenvoudig een borrelplank bestellen in Tilburg

Bij Col’s Kitchen in Tilburg streven we ernaar om het bestellen van een happjesschaal voor uw feest of borrel zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Via onze website kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen door het invullen van het contactformulier. Wanneer u advies of ondersteuning wilt bij het samenstellen van uw hapjesschaal, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ervoor kiezen om de bestelling zelf op te halen, of om het thuis te laten bezorgen in de regio Tilburg en Goirle. Op deze manier kunt u zich volledig richten op het voorbereiden van de rest van uw feest of borrel!

Neem een kijkje op onze website en ontdek wat Col’s Kitchen kan betekenen voor uw feest of borrel. Neem vandaag nog contact met ons op om samen een heerlijk menu samen te stellen en laat een heerlijke borrelplank aan huis leveren in Tilburg!