Vorige slide
Volgende slide

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
gesloten
gesloten
9:00 tot 17:00
9:00 tot 17:00
9:00 tot 17:00

Lekker smaakvol gegeten

Rated 5,0 out of 5
20 februari 2022

Goede portie met veel smaak 🙂

Vivianne

Kwalitatief goed!!

Rated 5,0 out of 5
9 februari 2022

De maaltijden van Colette zijn kwalitatief goed, smaak is goed, hoeveelheid is goed en de gerechten zijn is een keer wat anders!

Janneke Goesten

Weer enorm genoten!

Rated 5,0 out of 5
31 januari 2022

Vanavond weer enorm genoten! Je proeft gewoon dat het met aandacht en passie is bereid… echt zoveel smaak! Daarnaast ruime porties, altijd super mooi verpakt, zelfs pepermuntjes erbij, de details… het is uit eten in eigen huis! Wij hebben eerst onze kinderen op bed gelegd en hebben zelf maar wat later gegeten om er optimaal van te genieten 😉

Christian & Marieke

Heerlijke catering voor verjaardag!

Rated 5,0 out of 5
31 januari 2022

Afgelopen weekend Col’s Kitchen ingeschakeld voor een borrel ter ere van mijn verjaardag. Heerlijke variatie van koude en warme tapas ontvangen waar alle gasten van hebben gesmuld. Ideaal als je net iets anders wil serveren aan je gasten dan wanneer je zelf in de keuken wat in elkaar draait. Ik zou het iedereen aanraden. Vers, lekker, vernieuwend en gemakkelijk te serveren. En voor een prima prijs!

Tom

Heel erg goed!

Rated 5,0 out of 5
28 januari 2022

Heerlijk gegeten. Pulled pork van de BBQ super van smaak, alles mooi verpakt. Een goed verzorgde maaltijd. Op naar het volgende gerecht!!

Stan

Makkelijk, lekker en gezond!

Rated 5,0 out of 5
27 januari 2022

Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken. Ideaal als je een keer geen zin hebt om te koken.

Erg genoten van de Phaldari kofta curry. Absoluut een aanrader!

Mark

Smaaksensatie in je mond en ook nog eens gezond!

Rated 5,0 out of 5
10 januari 2022

Ik was erg blij dat dit concept beschikbaar kwam in Tilburg. Eindelijk echt goed en lekker eten kunnen bestellen als je geen zin hebt om te koken of als je een luxe maaltijd wilt serveren wanneer er bezoek over de vloer komt. Makkelijk en ook nog eens gezond! Ik stoorde mij eraan dat veel bezorg- en afhaalmaaltijden zo ongezond zijn. Maar daar doet Col’s Kitchen niet aan mee. Alles is super vers en er zitten veel groentes in, dat proef je gewoon. Gerechten waar je normaal uren voor in de keuken moet staan, kan je nu via 1 klik op de knop bij je thuis laten bezorgen of afhalen. Smaaksensatie is nog nooit zo dichtbij geweest.

Loïs

Kerstmenu

Rated 5,0 out of 5
27 december 2021

Op 24 december hebben we het door ons bestelde kerstmenu ontvangen. Het was heerlijk, we hebben ervan genoten. Keurig verpakt, en goede verzorgd. Zeker een aanrader !!!

Berri

Heerlijk gegeten!

Rated 5,0 out of 5
14 december 2021

Wij hebben de geitenkaas quiche en de Indonesische pulled chicken besteld. Het was echt heel lekker. Aanrader als je niet wil koken, maar toch gezond wil eten.

Marieke en Willem

Bourgondisch

Rated 5,0 out of 5
9 december 2021

“Bourgondisch Limburg” in Tilburg, was super lekker, kwantiteit en kwaliteit dikke voldoende. Ben benieuwd naar de volgende gerechten?

Jean